Home - jorden synger.dk Læs mere om Annette Høst og Bente Møller Sørensen Klik her for at læse mere om bogen! Home - jorden synger.dk Køb bogen online hos ibooks.dk

ANNETTE HØST født 1951, har studeret og praktiseret shamanisme fra tidligt i firserne. Hun har undervist i Danmark og Nordeuropa siden 1989.

Annette er en anerkendt pioner inden for udforskningen af Nordens egne trolddoms- og shaman traditioner, set fra den troldkyndiges praktiske vinkel. Både Nordens magiske tradition og naturens kraft er centrale i hendes arbejde. For hende handler det i det hele taget om at lade moderne ritualer og magi slå rødder i vores egen jord, historie og hverdag. I samarbejde med Jonathan Horwitz har hun startet og drevet Scandinavian Center for Shamanic Studies siden 1986.

På hjemmesiden shaman-center.dk kan du se mere om Annettes fortløbende arbejde og læse hendes artikler.

Kontakt: shamanisme@mail.dk

     

BENTE MØLLER SØRENSEN, 1949 - 2014, var journalist og BA i nordisk filologi og samfundsfag.

Bentes arbejde og erfaring inden for bogverdenen var både alsidig og vidtspændende. Hun arbejdede som redaktionschef i Bogklubben 12 Bøger, mens hun og Annette skrev Jorden Synger. Tidligere var hun blandt meget andet redaktør på Høst & Søns Forlag, var udsendt af Mellemfolkeligt Samvirke til Zambia, rejste en del i det sydlige Afrika, arbejdede som journalist på Magisterbladet og var redaktør af fagbladet Børn & Unge. Hun arbejdede også freelance som oversætter, skrev selv et par bøger og mange portrætinterviews og artikler, meget ofte med kulturmødet som tema.

Annette tilføjer i 2014 ved 2. udgaven af Jorden Synger: ”Det er ti år siden, at Bente trådte ind i mit liv og insisterede på, at vi skulle skrive den her bog sammen. Det blev vi venner af. Sidste forår nåede vi lige at beslutte at genudgive bogen, før Bente døde efter lang tids sygdom. Derfor er denne ny udgave for mig også en vigtig fejring af, at Bentes stærke arbejde lever videre.”

 

WebDesign: B-Joe